Almost 3 months here!
It's been foreverrr since I wrote something so I will try to fill you all in about what I did these last few weeks! But it will probably be pretty long!!
Samen met Kat, een vriendin van het dansteam, ben ik een keer mee gegaan naar haar tumbling les (soort turnen, maar dan vooral de back-flips dingen enzo). Ze vertelde me ook dat ze op maandagen en woensdagen aan cheerleaden doet. Dat cheerleaden is dan niet met school, maar een team die meedoet aan wedstrijden van cheerleading teams tegen elkaar.
Ik mocht toen ook meedoen met haar les en ik vond het best leuk om zo iets te doen, ook al was ik er dan niet echt al te goed in! Daarom vroegen we aan haar trainer of ik misschien bij het cheerleading team mag. Hij zei dat hij erover na zou denken. Ik zou sowieso niet meteen mee kunnen doen omdat ze al begonnen waren met een dans voor de eerste competitie. Die competitie is volgende week zondag en misschien kan ik vanaf dan meedoen.
Ik ben ook nog een paar keer gaan kijken bij haar cheerleading practices en het team is niet super groot maar ze kunnen het wel echt goed en sommige dingen zijn nog best lastig, dus hoop dat dat een beetje goed gaat als ik mee doe. Ik ga dan altijd samen met Kat en haar vriendin die ook bij ons op school zit, Conor, mee rijden omdat het wel ongeveer 40 minuten rijden is om er te komen! Het is namelijk gewoon ergens langs een weg in de middle of nowhere, maar ja, dat zijn de meeste dingen hier hihi!! :)
Maandag 8 oktober waren de homecoming games die verplaatst waren. Er waren niet ongelofelijk veel mensen gekomen. Ik hoorde van de vrienden waarmee ik zat dat meestal iedereen wel komt, maar omdat het nu verplaatst en super koud was waren er een stuk minder op komen dagen. Toch was het erg gezellig. Er waren een paar verschillende games. De meiden deden powderpuff. Dat is een soort football, maar dan een meiden versie ervan. Er was ook touwtrekken, wat toch wel het grappigste was. Je had vaak de freshman vs. juniors en de sophomores vs. seniors. De jongens deden iets van handball of igg een meidensport. Na alle games was er een groot kampvuur waar iedereen erg blij mee was omdat het echt mega koud was. Het kampvuur duurde niet echt heel lang en iedereen ging dan daarna ook snel naar huis, maar het was wel leuk om het meegemaakt te hebben en het was gewoon gezellig met alle mensen!
Ik ben ook nog naar een schoolboard meeting geweest. Dat is een meeting waar verschillende scholen in dit gebied dingen met elkaar bespreken en waar ze hun geld aan moeten uitgeven en al dat soort dingen. Ik moest voor government class een government meeting bijwonen dus dit was het makkelijkste. Samen met mijn dansteam coach gingen ik er heen. Het was niet echt super interessant. Vaak spraken mensen echt super lang achter elkaar. Meestal duurt zo'n meeting een uurtje, soms zelf maar een half uurtje, maar ik had net weer het geluk dat het meer dan 2 uur duurde. Dus was erg blij nadat ik naar huis kon, maar het wel weer grappig om te zien hoe zo iets gaat.
Bij een van de laatste home football games was het senior night. Dat houd in dat alle seniors die een sport spelen, in de pauze, worden opgeroepen op het field met hun ouders. Het is allemaal lekker official. Ze vertellen wat de naam van de persoon is, wat voor sport hij speelt en hoe zijn ouders heten. Als dan iedereen op het field is word er voor ze geklapt enzo en dan mogen ze weer terug. Ik weet niet echt de purpose waarom ze dit doen, maar waarschijnlijk gewoon om ze even een speciaal momentje te geven.
Vrijdag 19 october gingen we bij engels een trial nadoen. 3 leerlingen die de bazen van de school speelden moesten ontdekken wie er hadden vals gespeeld bij een examen. De rest van de klas werden in groepjes verdeeld en moesten allemaal een leerling spelen en omste buurt door de bazen worden ondervraagt. Iedereen speelde heel erg zijn rol en probeerde het zo grappig mogelijk te maken als kon. Heb me echt nog nooit zo rot gelachen in een les hier. Iedereen lag de hele les dubbel van het lachen.
Die zelfde avond ben ik met een vriendin, Bre, met haar mee naar huis gegaan. We gingen met haar moeder, stiefvader, 2 van hun vrienden en nog een van onze vriendinnen, Lindsey, naar een Haunted House. Het was super koud en moesten wel een tijdje in de rij wachten voordat we aan de buurt waren.
Voor de mensen die mij goed genoeg kennen weten dat ik echt niet van spookhuizen houd, ik durf niet eens in het spookhuis bij de IJVO, hihi! Maar haunted houses zijn hier een best wel een big thing, dus heb het gewoon gedaan.
Het waren 3 verschillende routes en we hebben ze alle 3 gedaan. Heb bij de eerste volgens mij echt de hele tijd super hard gegild. Maar vond het uiteindelijk wel leuk en ben trots op mezelf dat ik het gedaan heb, hihi :)
Lindsey en ik bleven die avond bij Bre logere. Het was mijn eerste sleepover! Het was super gezellig.
Voor het dansteam moesten er wat dingen worden aangekondig op school. Anna, Kat en ik moesten dat doen. Kat durfde alleen niet echt en Anna was ziek. Dus heb ik in de speaker gesproken, de hele school kon natuurlijk horen dat ik het was met mijn accent, maar het was best wel grappig om zo iets te doen!
Die week hadden we ook maar 3 dagen school omdat we donderdag en vrijdag herfstvakantie hadden. Ja ze hebben hier maar 2 dagen herfstvakantie :(.
Ben met Koto en haar vriendin wezen shoppen in Champaign en heb weer een paar leuke nieuwe dingen gekocht. Verder ben ik het weekend weer bij Tisha blijven logeren. We deden een horrormovie night met een paar andere. Was erg gezellig. We hadden alleen wel met iedereen in de living room geslapen omdat niemand alleen wou slapen, hihi!
Afgelopen woensdag was het HALLOWEEN!! Ik was verkleed als een piraat. De meeste mensen kwamen naar de church. Mensen hadden hun auto's in een rij gezet en vandaar kon je dan candy krijgen. Linda en Brian deelde ook candy uit. Ik heb de hele tijd rondgehangen met Aryon en Bre en nog een paar andere jongens en meiden. Het was echt super gezellig en we hebben lekker veel chocolademelk gedronken, mouse ears gegeten en bij het bonfire gezeten! We hadden veel lol, jammer genoeg was het om 8 uur al afgelopen, maar ik had een goede tijd gehad.
Toen we aan het terug rijden waren vertelde Brian over wat ze allemaal wel niet deden in hun tijd op Halloween. Zo vertelde hij ook dat ze met wcpapier allemaal dingen ondergooide. Dat leek mij wel een leuk dus stelde hij voor om stiekem naar Tisha's huis te gaan (zij waren nog bij de kerk) en haar tuin en huis onder te gooien. Dus dat is wat we hebben gedaan. We hadden wcpapier gehaald en naar hun huis gereden. Toen Tisha, Aaron en de kids thuis kwamen hadden ze geen idee wie het gedaan had.
Jammer genoeg had de buurvrouw wel een lang, dun meisje gezien die hielp. Dus ja wie anders kon dat zijn geweest dan ik!! LOL!!
Gelukkig was Tisha niet boos (maar ze beloofde me wel dat ze me nog terug gaat pakken) want ik heb eergisteren nog op haar kinderen mogen oppassen! Was toen ook weer blijven slapen omdat het een beetje laat was geworden.
Verder heb ik dit weekend niet echt veel gedaan. En de rest van de dagen ben ik gewoon naar school geweest en gaat het hier allemaal maar gewoon zijn gangetje!!
Dit was het dan weer, vind het erg leuk als jullie een berichtje achter laten :)
-xoxoxo-
Nou, ik ben geloof ik de eerste die je nieuwe stukje leest. Leuk om dingen te lezen die ik nog niet had gehoord! Je maakt best grappige dingen mee. Wat is een bonfire, en waar smaken dikke muizeoortjes naar? Kus, mama
Nou Lot, dat is echt leuk om je stuk te lezen. Het wordt tijd voor een film (!) zoveel leuke en gekke anekdotes lees ik. Ik hoop dat je bij de cheerleaders mag, dat is toch wel echt toppie Amerikaans, lijkt me. Stoer dat jii even de school toesprak, volgende keer stiekem een Hollands mopje erbij... Maartje en luuk zitten aan het begin van de proefwerkweek, lekker spannend voor luuk. Hier heb ik weer zo'n leuk iemand getrokken met sinterklaas! Heb je al pepernoten gebakken? Volgens mij hebben we ongeveer hetzelfde weer. Luuk zei toen het zo regende: oh, nu is het echt herfst en dan krijgen we straks óók nog winter. Heb je al een gebreide muts gekregen? Of slaapsokken? Geniet van de komende tijd! Lieve groet!!!
Ha die Lotte, elke dag keek ik wel een keer of er een nieuw bericht was. Yes, vandaag was het zover. Zijn we weer even op de hoogte. Leuk dat het goed met je gaat en dat je lekker meedraait met het Amerikaanse gezin. Heerlijk die engelse woordjes tussendoor. Blijf genieten en veel leuke dingen doen. Groetjes, Mirjam
Hoi Lotte,
Wat mooi om te lezen dat je het zo naar je zin hebt in de VS. De tijd vliegt voorbij, pas maar op.
Leuk al die Amerikaanse avonturen.
Dat wordt bij terugkomst vast een powerpointpresentatie en een Amerikanse fuif.
Volg je het nieuws nog een beetje zoals de orkaan Sandy en de presidentsveriezingen? Of ben je druk met je vriendinnen? Geniet maar van je tijd want die vliegt voorbij.
Groetjes, Kitty en Jans
Hallo Lotte.
Wat leuk om al je enthousiaste verhalen te lezen. Je hebt een hele leuke schrijfstijl. Dick en ik zeiden tegen elkaar: je zou gewoon weer zo lekker jong willen zijn om al die gezellige dingen mee te maken.
Je bent al aardig ingeburgerd in Amerika. Wij hopen voor jou Lotte dat je bij de cheerleaders mag komen.
Groetjes: Hannie.
Lieve Lotte
Vandaag even tijd voor jou, want soms hebben oude mensen het ook een beetje druk. Je geniet nog steeds en wat zo bijzonder is, als je het niet echt als leuk ervaart ,je toch denkt : zo nu weet ik toch hoe het is.
Die muizenoortjes is zeker iets van koek of gebak?
En dat cheerleaden lijkt me wel wat voor jou, al is het misschien niet makkelijk. We lezen het wel een keer.
Bij jullie is het al wat kouder als hier, want wij spelen nog steeds met veel blaadjes. Lieverd een dikke knuffel weer van Pake en Beppe
Hai lieve Lotte! Gaaf verhaal weer hoor, en zoals je het schrijft zie ik het soms ook voor me! Jij in een spookhuis.... een overwinning (al moet ik zeggen dat die spookhuizen van de IJVO echt heul spannend zijn haha!)
Lekker genieten en blijven schrijven want ik lees graag je verhalen!
Dikke knuffff van je ouwe juffffff