lottelea.reismee.nl

Hostfamily!!!!

Aaaah eindelijk kreeg ik vandaag het verlossende telefoontje! Ik heb een gastgezin!

Het gezin bestaat uit vader Brian en moeder Linda (ik heb nu dus weer een moeder die Linda heet, haha) . Ze hebben ook nog 2 kinderen maar die zijn al uit huis. Een van die kinderen heeft ook al 3 kinderen en die komen ook vaak langs. Dus dat wordt vast gezellig! Ik kom in Veedersburg, Indiana te wonen, dat is een stadje van ongeveer 2800 mensen. Ze wonen in een klein huisje aan de rand van een bos, het ziet er heel leuk uit!

Ik krijg ook nog een gastzusje (Koto) uit Japan erbij, dus dat is wel heel erg leuk!

Aanstaande donderdag vertrek ik al naar New York voor de orientatie trip. Het was eerst niet helemaal zeker of die nog wel door ging omdat mijn school dinsdag al begint, maar gelukkig is het geregelt dat ik toch mee kan!

Het wordt nu dus koffers inpakken, nog wat laatse spullentje kopen en iedereen gedag zeggen. Ik heb er echt super veel zin in, maar kan het me eigenlijk ook weer niet voorstellen dat ik donderdag al in het vliegtuig zit!

Dus nu nog even genieten van me laatste paar daagjes in Nederland en kan nog net hier me verjaardag vieren wat ik wel erg leuk vind!

xoxo Lotte

Astrid

Leuk Lotte, dat het eindelijk zo ver is!
Nu maar hopen dat er ook een tante Astrid is :-))

Luuk

Dan kan ik je de dag ervoor nog even zien en ik mis je nu al

Lotte

Astrid: hihi dat zou wel heel toevallig zijn dan! Maar ik zal het voor je na vragen :)

Luuk: leuk dat jullie nog even langs komen en ga jouw ook heel erg missen hoor!!

Uk

Geweldig Lotte. Ik bewonder je ondernemingsgeest.
Fijne tijd . Ik zal je verhalen lezen.
Í
Xx Uk

Lotte

Dankje wel Uk!
Leuk dat je mijn verhalen gaat volgen!

Mirjam Vervuurt

Ha die Lotte, wat leuk dat het allemaal gaat gebeuren nu. Heel veel plezier. Ook ik ga je verhalen volgen. Je staat bij mijn favorieten!
Groetjes, Mirjam

marjolein kars

hey Lot! ik ga je volgen!!! superleuk dat je een blog bijhoudt! heel heel veel plezier met alles, en wat een ervaringen ga je opdoen! blijf je ook dansen en tekenen/schilderen?! vast wel! dikke kussssss

Kitty

Ha Lotte,

Gezellig feestje vanmiddag.
Je ligt nu misschien al wel te slapen omdat je vroeg op moet voor de grote overtocht.
We gaan jouw belevenissen zeker volgen en zijn reuzebenieuwd naar al jouw avonturen.

Kitty en Jans